Zlatan Ibrahimović - Moj nogometni heroj - biografija

  • 10,49€ 79,00kn

Zlatan Ibrahimović - Moj nogometni heroj - biografija - Tko su bili prvi Zlatanovi nogometni heroji? Što bi Zlatan danas radio, da se ostvarila prvotna želja njegovog oca? Za koliko je različitih profesionalnih klubova Zlatan igrao? Odgovore na ova i još

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 10,49€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Matt i Tom Oldfiled

Nakladnik:  ROCKMARK


Tko su bili prvi Zlatanovi nogometni heroji? Što bi Zlatan danas radio, da se ostvarila prvotna želja njegovog oca? Za koliko je različitih profesionalnih klubova Zlatan igrao? Odgovore na ova i još mnoga pitanja saznat ćeš pročitaš li knjigu Moj nogometni heroj – Zlatan Ibrahimović.

Knjiga prati švedskog golgetera i njegov nevjerojatni put sve do ubojitog napadača Manchester Uniteda. Zlatan je bio zvijezda Juventusa, Intera, Barcelone, PSG-a, a postao je najbolji strijelac Švedske svih vremena. Ovo je priča o jednom od najboljih igrača današnjice.

S 19 godina, Zlatan je već bio najskuplji švedski nogometaš. Nije mogao vjerovati - stvari su se odvijale tako brzo. Kad se samo sjeti da je prije nekoliko godina gotovo odustao od nogometa, da su roditelji druge djece potpisivali peticiju i zahtijevali da se Zlatana izbace iz momčadi, da je na treninge dolazio glad. Poput Muhammada Alija, odlučio je postati legenda, pod svaku cijenu.
Godina izdanja 2019