Povijest glazbe za djecu

  • 18,45€

Povijest glazbe za djecu - Novo od autorskog tima nagrađivane knjige Povijest slika za djecu S prijedlogom skladbi koje možete slušati za vrijeme čitanja Povijest glazbe za djecu odvodi čitatelje na glazbeno putovanje svijetom i upoznaje ih sa šaro

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 18,45€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Mary Richards , David Schweitzer

Nakladnik:  ŠKOLSKA KNJIGA


Novo od autorskog tima nagrađivane knjige Povijest slika za djecu
S prijedlogom skladbi koje možete slušati za vrijeme čitanja

Povijest glazbe za djecu odvodi čitatelje na glazbeno putovanje svijetom i upoznaje ih sa šarolikom skupinom skladatelja, glazbenika i izvođača. Od Bacha do Billie Eilish, od Mozarta do Miriam Makebe, sve glazbenike predstavljene u ovoj knjizi povezuje ljubav prema stvaranju i izvođenju glazbe. Autori odgovaraju na ključna pitanja, uključujući ona poput što je glazba i zašto je stvaramo, kako osjećamo, gledamo, slušamo i izvodimo glazbu te što glazbu očekuje u budućnosti. Mnogo je različitih načina za stvaranje glazbe. Bez obzira na to koji instrument sviramo – bubnjeve ili didgeridoo, sitar ili sintesajzer, gramofon (turntable) ili tubu – svi možemo sudjelovati.

Povijest glazbe za djecu izlazi iz okvira zapadnoga glazbenog kanona i istražuje mnogobrojne uzbudljive načine na koji se glazba sklada, improvizira, sluša, snima i prenosi s naraštaja na naraštaj. Uz predivne priče o glazbi i sjajne ilustracije, čitatelj skeniranjem priloženog koda dobiva i listu glazbenih primjera za slušanje.
Godina izdanja 2022
Broj stranica 96
Uvez Tvrdi