Alkemija srca

  • 15,93€ 120,00kn

Alkemija srca - Uzrok svega što se događa u našem životu nije izvan nas ili u postupcima drugih, negou svakome od nas.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 15,93€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Michael Brown

Nakladnik:  V.B.Z.


Uzrok svega što se događa u našem životu nije izvan nas ili u postupcima drugih, negou svakome od nas.
Tijekomnašeg djetinjstva roditelji ili staratelji utiskuju u nas svoje emocionalnostanje koje prekriva bit onoga što jesmo, tako da učimo ponašati se poput njih,umjesto da sazrijevamo kako bismo postali mi sami. I upravo to može ispravitinaše srce. Ono je naš most prema vibracijskoj dimenziji stvarnosti kojudoživljavamo kao svijest.

Alkemija srca omogućava nam da osjetimo život – dabudemo prisutni u svakom trenutku, potpuno budni i uistinu iskusimo stvarnost.Pruža nam priliku da aktivno, odgovorno i kreativno sudjelujemo u vlastitomživotu, a ne da živimo kao žrtve kojima se život »jednostavno događa«.

Južnoafrikanac Michael Brown živio je, kako sam kaže, »blaženo nesvjesnim životom«, radeći kaoglazbeni novinar, televizijski scenarist, kolumnist i urednik u časopisu, aonda je 1987. godine obolio od Hortonova sindroma, bolnog neurološkog stanja.Nakon mučnih pokušaja službene medicine i alternativnih terapija, Michael seupustio u odiseju koja ga je dovela do svjesnosti sadašnjeg trenutka – povišenesvijesti koja teče paralelno s našim uobičajenim svjetovnim iskustvom.
Kakoje postajao sve svjesniji, Michaelova se bolest povukla. To ga je navelo dazacrta metodički put u svjesnost sadašnjeg trenutka, koji se zove Proces prisutnosti.

Knjiga Proces prisutnosti omogućila je svima darade na tom procesu. Sada s Alkemijomsrca Brown ide korak dalje, olakšavajući nam postizanje svjesnostisadašnjeg trenutka kroz emocionalnu integraciju.

Godina izdanja 2014
Broj stranica 160
Uvez Meki