Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

  • 10,49€ 79,00kn

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život - Knjiga ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT je veliki svjetski bestseler prodan u više od 3 milijuna primjeraka koji će vam otkriti  japansko umijeće stvaranja reda i pospremanja.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 10,49€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Marie Kondo

Nakladnik:  MOZAIK KNJIGA


Knjiga ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT je veliki svjetski bestseler prodan u više od 3 milijuna primjeraka koji će vam otkriti  japansko umijeće stvaranja reda i pospremanja. Po ovoj uspješnici Japanke Marie Kondo napravljena je i serija emisija koje se prikazuju na Netflixu.

Ključ uspješnoga pospremanja jest da pristupite vlastitu domu odgovarajućim redom, kako biste zadržali samo ono što uistinu volite te kako biste sve to učinili odjednom – i to brzo. Nakon toga do kraja života možete samo birati što ćete zadržati, a što baciti. Metoda KonMari neće samo promijeniti vaš prostor. Kad uspostavite red u kući, primijetit ćete da će vam se cijeli život mijenja. Mogli biste se osjećati samopouzdanije. Mogli biste postati uspješniji. I naposljetku biste mogli imati energije te motivacije za stvaranje života kakav želite.

Kad pročitate ovu knjigu, imat ćete hrabrosti napustiti negativne aspekte svojega života. Mogli biste uvidjeti da je određena veza loša i dokončati je. Mogli biste prestati osjećati tjeskobu i napokon skinuti višak kilograma koji vas muči. Ako mislite da takvo što nije moguće, nedvojbeno biste trebali pročitati ovu uvjerljivu knjigu!

Godina izdanja 2019
Broj stranica 213
Uvez Meki