Glumac - Kako živjeti prema svojim pravilima

  • 13,14€ 99,00kn

Glumac - Kako živjeti prema svojim pravilima - Ovladajte umijećem života i naučiteživjeti sretno i u skladu sa sobom.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 13,14€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Don Miguel Ruiz , Barbara Emrys

Nakladnik:  V.B.Z.


Ovladajte umijećem života i naučite

živjeti sretno i u skladu sa sobom.

Vrijeme je da postanete scenarist

i redatelj svoga života!

 

Jeste li znali da je prva vještina koju steknemo, čak i prije nego što progovorimo i prohodamo, gluma? Mi ljudi rođeni smo izvođači – promatramo, slušamo i oponašamo – i život provodimo usavršavajući svoje umijeće.

Don Miguel Ruiz, autor kultnog bestselera Četiri sporazuma sa samim sobom i ugledni duhovni učitelj, vraća se na pozornicu kako bi nam predstavio svoje najnovije majstorsko djelo: tečajeve o misterijima života koji će nedvojbeno izazvati revoluciju u nama.

 

Prvi je tečaj iz Škole misterija Glumac. Zamišljen je kao stvarna lekcija u kojoj don Miguel Ruiz i Barbara Emrys istražuju globalno glumište, a to je čovječanstvo, te uloge koje u njemu igra svatko od nas. Svoje uloge odabiremo sami, prema situa¬cijama i ljudima s kojima se suočavamo. No, takav obrazac ponašanja često je štetan za nas, a vrlo je značajno to što nam se pruža prilika promijeniti ga i svoje talente početi koristiti na pravi način.

 

Ova će nam knjiga pomoći da otkrijemo vještine za koje možda nismo ni pomislili da ih posjedujemo. Naučit će nas da poštujemo talente koje smo razvili u djetinjstvu i da ih oblikujemo prema svojoj sadašnjoj svjesnosti. I, što je najvažnije od svega, pokazat će nam kako se prepustiti vlastitoj stvarnosti i biti ono što uistinu jesmo, a da ne glumimo i pretvaramo se.

Godina izdanja 2021
Broj stranica 144
Uvez Meki