Hygge – Danski recept za sretan život

  • 13,14€ 99,00kn

Hygge – Danski recept za sretan život - Otkrijte HYGGE – danski recept za sretniji život!Za Dansku se često kaže da je najsretnija zemlja na svijetu.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 13,14€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Meik Wiking

Nakladnik:  MOZAIK KNJIGA


Otkrijte HYGGE – danski recept za sretniji život!

Za Dansku se često kaže da je najsretnija zemlja na svijetu. Za to postoji samo jedan razlog: hygge. A može li vas itko bolje provesti hyggeom od Meika Wikinga? Meik je direktor u Institutu za istraživanje sreće iz Kopenhagena i već dugo proučava čaroliju danskoga načina života.

Ova njegova knjiga pomoći će vam da uvedete malo hyggea u svoj život! Iako se ta riječ ne može doslovno prevesti, mnogi smatraju da je hygge umjetnost stvaranja intime i duševne ugode te sposobnost uživanja u svemu što djeluje umirujuće. Kad ga doživite, znat ćete što točno znači, a sigurno ćete ga doživjeti dok čitate zanimljivu knjigu ili s prijateljima gledate omiljenu seriju, jedete čokoladnu tortu ili uživate u prekrasnom danu na otvorenom. Otkrijte danski koncept sreće i saznajte zašto su Danci smireniji i ispunjeniji od ostalih ljudi.

Ova je knjiga pokrenula pravi svjetski trend – hygge je pronašao brojne poklonike diljem svijeta, a knjiga je prodana u milijunskim nakladama.

Godina izdanja 2017
Broj stranica 288
Uvez Tvrdi