Igre za senzornu integraciju

  • 22,30€ 168,00kn

Aktivnosti za djecu s poteškoćama osjetilne obradeIgre za senzornu integraciju - Aktivnosti za djecu s poteškoćama osjetilne obradePrijeko potreban vodič za  igru i vježbanje  djece s poteškoćama u osjetilnoj obradi.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 22,30€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Carol Stock Kranowitz

Nakladnik:  OSTVARENJE


Aktivnosti za djecu s poteškoćama osjetilne obrade

Prijeko potreban vodič za  igru i vježbanje  djece s poteškoćama u osjetilnoj obradi.  Carol Stock Kranowitz autorica je najprodavanijih knjiga na tu temu.

„Stručnim i jednostavnim opisima Kranowitz nas uvodi u složenost problematike osjetilne obrade te pruža zabavna i učinkovita rješenja za djecu s tom vrstom poteškoća."
                              (Evelyn Vuko, kolumnistica na temu obrazovanja za Washington post.)

Njezina prva knjiga na temu poteškoća osjetilne obrade uvukla se u srca i živote tisuća obitelji.  Ovom knjigom Carol Sotck Kranowitz, koja donosi više od stotinu igara posebno osmišljenih za djecu s poteškoćama osjetilne obrade, nastavlja sa svojim korisnim radom.
 
Svaka je aktivnost u ovoj nadahnjujućoj i praktičnoj knjizi sigurna: osjetilno-motorička, prikladna, zabavna i laka, pomaže razvijati i organizirati djetetov mozak i tijelo. Ako vaše dijete ima poteškoća s doživljajem dodira, ravnotežom, kretanjem, tjelesnim položajem, vidom, sluhom, mirisom, okusom, motoričkim planiranjem ili drugim poteškoćama osjetilne obrade, ova će vam knjiga pomoći da na dinamičan i zabavan način unesete radost i igru u njegove svakodnevne aktivnosti.
 
Ovo obnovljeno izdanje uključuje nove igre, kao i nove informacije o najprikladnijim igrama za djecu s određenim razvojnim poteškoćama uključujući Aspergerov sindrom, autizam i druge.

Godina izdanja 2018