Iscijelite svoj um

  • 17,12€ 129,00kn

Iscijelite svoj um - Knjiga Iscijelite svoj um vodi vas kroz brojne kompleksne životne situacije i nudi odgovore koje je moguće odmah primijeniti u praksi.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 17,12€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Louise Hay , Dr. Mona Lisa Schulz

Nakladnik:  MOZAIK KNJIGA


Knjiga Iscijelite svoj um vodi vas kroz brojne kompleksne životne situacije i nudi odgovore koje je moguće odmah primijeniti u praksi.

„Svatko tko se upusti u čitanje ove sjajne knjige i primijeni ponuđene praktične savjete zasigurno će doživjeti transformaciju u svim aspektima svoga života.“

Joe Dispenza, autor svjetskih uspješnica Placebo ste vi Ostvari svoje neograničene sposobnosti Međunarodno priznata stručnjakinja za medicinsku intuiciju dr. Mona Lisa Schulz i Louise L. Hay, kraljica priručnika o samopomoći koja stoji iza brojnih uspješnica, autorice su nove inspirativne knjige Iscijelite svoj um: Zdrav i sretan život uz pomoć medicine, afirmacija i intuicije.

Mnogi od nas bore se s idejom sreće, smirenosti i usredotočenosti u svijetu koji svakim danom postaje sve kompleksniji. Kako sačuvati zdrav razum, održati raspoloženje stabilnim i pamćenje nenarušenim kad je naš mozak bombardiran informacijama i utjecajima sa svih strana? Ova knjiga jedinstveni je izvor podrške koji kombinira najmoderniju znanost sa suosjećanjem i mudrošću.

Godina izdanja 2019
Broj stranica 308
Uvez Meki