Iscijelite svoje srce

  • 13,14€ 99,00kn

Iscijelite svoje srce - Pronađite mir nakon prekida, razvoda ili smrti voljene osobe Louise Hay i David Kessler napisali su ovu knjigu kako bi pomogli ljudima da iscijele svoje srce i nauče se nositi s gubitkom voljene osobe.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 13,14€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Louise Hay

Nakladnik:  V.B.Z.


Pronađite mir nakon prekida, razvoda ili smrti voljene osobe

 

Louise Hay i David Kessler napisali su ovu knjigu kako bi pomogli ljudima da iscijele svoje srce i nauče se nositi s gubitkom voljene osobe. Govore o osjećanjima i razmišljanjima koji se javljaju kad vam netko slomi srce, kad se razvedete ili kad vam umre voljena osoba. Zahvaljujući savršenom spoju Louiseinih afirmacija i učenja o moći misli i Davidova dugogodišnjeg iskustva u radu s ožalošćenima, ova iznimna knjiga dokazat će vam da se život nastavlja i poslije gubitka:

 

◊   Pomoći će vam da razvijete samosvijest i suosjećanje.

◊   Razvit će vašu unutarnju sposobnost da se suočite s mnogim drugim gubitcima i problemima.

◊   Naučit će vas da se oprostite s kućnim ljubimcem, da nađete mir poslije gubitka posla, da se pomirite s ozbiljnim bolestima…

◊   Nadahnut će vas da iskušate nov način razmišljanja i unijet će vam u život veliku ljubav i radost.

◊   Naučit će vas da uz pomoć afirmacija i pozitivnih misli iskoristite moć patnje kako biste se razvili kao osoba i stekli svoj duševni mir, a na koncu ćete otkriti da uistinu možete iscijeliti svoje srce.

Godina izdanja 2016
Broj stranica 186
Uvez Meki