Kako bolje misliti

  • 17,12€ 129,00kn

Za one koji beskonačno analizirajuKako bolje misliti - Nakon čitanja knjige Kako manje misliti sigurno već znaš da pripadaš krugu osoba koje neprestano analiziraju.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 17,12€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Christel Petitcollin

Nakladnik:  POETIKA


Nakon čitanja knjige Kako manje misliti sigurno već znaš da pripadaš krugu osoba koje neprestano analiziraju. Svjestan si i toga da je mentalna pretjeranost tvoj adut, a fantastičan um – alat za samousavršavanje. Samo, kako optimalno iskoristiti to što se nalazi u tvojoj glavi? Knjiga Kako bolje misliti, razvoj i nadopuna prvoga dijela priručnika, napokon će rastjerati dvojbe koje te muče. Autorica ju je napisala kao reakciju na brojne molbe čitatelja koji su tražili naputke u vezi s njihovim svakodnevnim problemima. Čitajući ta pisma i odgovore Christel Petitcollin, može se steći dojam sudjelovanja u privatnom razgovoru s terapeutkinjom.

Ako želiš produbiti znanje o sebi i savjete kako pronaći mir na profesionalnom planu, u odnosima s najbližima i u ljubavi, obavezno posegni za ovom knjigom! Uz nju ćeš bolje razumjeti sebe i druge, razvit ćeš i zavoljeti svoju neobičnu osobnost, a također i naučiti kako organizirati okruženje tako da se u njemu osjećaš najsigurnije.

Godina izdanja 2021