Kako do DA – postizanje sporazuma pregovaranjem bez popuštanja

  • 17,12€ 129,00kn

Kako do DA – postizanje sporazuma pregovaranjem bez popuštanja - Knjiga Kako do DA, prijevod međunarodnog bestselera Getting to YES, bit će vrlo korisna znanstvenoj zajednici jer obuhvaća sva područja ljudskog pregovaranja – od rješavanja osobnih problema

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 17,12€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Roger Fisher , William Ury

Nakladnik:  ŠKOLSKA KNJIGA


Knjiga Kako do DA, prijevod međunarodnog bestselera Getting to YES, bit će vrlo korisna znanstvenoj zajednici jer obuhvaća sva područja ljudskog pregovaranja – od rješavanja osobnih problema, preko poslovnih i istraživačkih, do općih. Odlikuje se prikladnim teorijsko-praktičnim pristupom koji se temelji na svjetski poznatom i priznatom harvardskom pregovaračkom projektu. Taj projekt onima koji ga primjenjuju omogućuje postizanje obostrano zadovoljavajućih sporazuma u svim situacijama u privatnom i poslovnom životu neposrednom univerzalnom metodom.

Knjigu Kako do DA treba čitati i iz nje učiti korak po korak kako:
? odvojiti ljude od problema
? usredotočiti se na interes, a ne na poziciju
? zajednički tražiti kreativnu i poštenu mogućnost rješenja
? uspješno pregovarati sa svakim na svakoj razini.

Svako novo izdanje ove knjige osuvremenjeno je određenim novim uvidima u teoriju i praksu pregovaranja te praktičnim primjerima bližim vremenu u kojemu je objavljeno. Zahvaljujući tomu, ova je knjiga – prvi put objavljena 1981. – i dalje klasik među literaturom posvećenom pregovaranju. Njome su doslovce postavljeni temelji teorije i prakse modernog pregovaranja. Vrlo je jasna i praktična te lagana za čitanje. Svakoga tko je pročita obogatit će vrijednim spoznajama, važnijim od bilo kakvih pregovora. Revolucionirala je tradicionalne pregovore koji su upravo zbog tradicionalnosti vrlo često bili neuspješni, a njihova je jedina svrha bila pobijediti protivnika umjesto toga da se potraži rješenje koje bi donijelo zajedničku korist.
Godina izdanja 2019
Broj stranica 262
Uvez Meki