Kako izbjeći manipulatore

  • 17,12€ 129,00kn

Za one koji beskonačno analizirajuKako izbjeći manipulatore - Manipulacija poprima različite oblike: od emocionalne ucjene u obitelji ili na poslu pa do dominacije jedne osobe u vezi ili prejakog utjecaja prijatelja.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 17,12€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Christel Petitcollin

Nakladnik:  POETIKA


Manipulacija poprima različite oblike: od emocionalne ucjene u obitelji ili na poslu pa do dominacije jedne osobe u vezi ili prejakog utjecaja prijatelja. Najgore je što u svakom životnom razdoblju možemo naići na ljude koji će nas htjeti iskorištavati kako bi postigli vlastite ciljeve. Njihove tehnike – istodobno jednostavne i rafinirane – neobično su učinkovite, stoga mnogi od nas žive u toksičnim odnosima a da to čak i ne prepoznaju.

 Iz ove knjige nastale na temelju priča žrtava manipulatora saznat ćete zašto je upravo intelektualno iznadprosječnim osobama teško prepoznati prividnu dobrohotnost i uvidjeti izvor manipulacije. Ona će vam pomoći i da prepoznate toksične osobe u svojoj okolini i da ih se oslobodite. Primjenjujući savjete koje sadrži, napokon ćete prestati biti serijskom žrtvom manipulacije i povratiti željenu psihičku neovisnost.

Godina izdanja 2021