Kako se sami izliječiti od tjeskobe

  • 13,14€ 99,00kn

Kako se sami izliječiti od tjeskobe - Za  knjigom Kako se sami izliječiti od tjeskobe vjerojatno ste posegnuli jer ste uplašeni, očajni i možda na rubu živaca.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 13,14€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Amy B. Scher

Nakladnik:  V.B.Z.


Za  knjigom Kako se sami izliječiti od tjeskobe vjerojatno ste posegnuli jer ste uplašeni, očajni i možda na rubu živaca. Živjeti s tjeskobom nije lako, a ja želim da vam ova knjiga pomogne živjeti lakše i kvalitetnije. Vedrije, sretnije. Moj je životni zadatak pomoći ljudima poput vas da osjećaj tjeskobe i bespomoćnosti zamijene osjećajem snage, nade i iscjeljenja.

Amy B. Scher upoznat će vas s provjerenim i jedinstvenim metodama emocionalnog iscjeljenja i liječenja uzroka tjeskobe. Poučit će vas kako ukloniti okidače tjeskobe i promijeniti štetne životne obrasce i stavove, umiriti tijelo i osloboditi se starih emocionalnih energija.

Ovaj pristup iscjeljenju tjeskobe usmjeren je isključivo na vas i ne remeti nijednu strategiju koju već primjenjujete sa svojim liječnikom. Nije zamjena za liječnički tretman, nego korisna dopuna, učinkovita i kada drugi postupci ne daju rezultate.

S pomoću niza inovativnih tehnika, vježbi i alata ova knjiga će vas u kratkom vremenu uputiti kako otkloniti energetske blokade izravno i konkretno povezane s tjeskobom. Uz moćne Amyne tehnike i njezinu inačicu tapkanja te vrlo popularnu tehniku emocionalne slobode (EFT) naučit ćete kako se riješiti neraščišćene emocionalne prtljage i postati najzdravija, najopuštenija i najbezbrižnija verzija sebe.

Amy Scher nadahnjuje ne samo zato što nas uči kako iscjeljenje preuzeti u vlastite ruke već i zato što je sama živi dokaz da je to učinkovito.

– Pam Grout, autorica bestselera E 2 i E 3

Sjajna knjiga o ulozi tijela, uma i duha u ostvarivanju istinskog i potpunog iscjeljenja.

– dr. Sanjiv Chopra, liječnik, suautor knjige Bratstvo

Godina izdanja 2020
Broj stranica 276
Uvez Meki