Misli za srce i dušu

  • 10,49€ 79,00kn

Misli za srce i dušu - U knjizi MISLI ZA SRCE I DUŠU slavne Louise L Hay otkrijte dnevne meditacije za otkrivanje unutarnje mudrosti.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 10,49€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Louise Hay

Nakladnik:  MOZAIK KNJIGA


U knjizi MISLI ZA SRCE I DUŠU slavne Louise L Hay otkrijte dnevne meditacije za otkrivanje unutarnje mudrosti.

Misli za srce i dušu, prikupljene iz meditacija, duhovnih sesija i predavanja Louise L. Hay, jednostavna su zbirka meditacija koje će vas poticati u trenucima kad tražite nadahnuće u svojim svakodnevnim iskustvima. Ova malena knjiga ispunjena je pozitivnim afirmacijama. Svaka vaša misao kao i svaka riječ koju izgovorite je afirmacija. Zašto onda ne biste odlučili koristiti se samo pozitivnim afirmacijama ne biste li izgradili nov i ispunjen život? Dan za danom otkrivat ćete nove ideje o tome kako svaki dan pretvoriti u prekrasno iskustvo.

Afirmacija je poput sjemena koje sijete. Neprestano se brinete za svoj vrt i ako to činite brižno, otkrit ćete da je svaki novi dan ispunjen radošću koju prije niste doživjeli. Imate moć i autoritet preuzeti kontrolu nad svojim mislima i svojim životom. Čitajući ove afirmacije – jednu na dan, nekoliko odjednom, ili samo otvorivši nasumce neku od stranica ove knjige – napravili ste prvi korak prema bogatijem životu.

Godina izdanja 2016
Broj stranica 444
Uvez Meki