Okruženi psihopatima

  • 17,12€ 129,00kn15,93€ 120,00kn

Kako izbjeći da vas iskoristeOkruženi psihopatima - Vjerojatno ste više nego jednom upoznali takvu osobu – karizmatičnu, energičnu, uvijek ljubaznu i od pomoći drugima.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 15,93€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Thomas Erikson

Nakladnik:  POETIKA


Vjerojatno ste više nego jednom upoznali takvu osobu – karizmatičnu, energičnu, uvijek ljubaznu i od pomoći drugima. Osobu koja govori baš ono što želite čuti, pa se s njom uvijek dobro osjećate. Čak i ako vas unutarnji glas upozorava da to što vam govori ne može biti istina, i dalje joj vjerujete. Ali ono što se čini predobrim da bi bilo istinito, vjerojatno i nije istina…

Thomas Erikson, znanstvenik i svjetski poznat psihološki savjetnik, naučit će vas kako vas psihopati iskorištavaju i manipuliraju vašim slabostima te kako ćete se u skladu s tipom vaše osobnosti oduprijeti njihovim manipulacijama. Naravno, nisu svi koji imaju psihopatske osobine psihopati, a nije ni svaki psihopat serijski ubojica. Ipak, psihopati su među nama i na njih možete naletjeti mnogo češće nego što biste pomislili – na poslu, u obitelji, među prijateljima. Došlo je vrijeme da naučite njihovu taktiku, jer jednom kad se odluče za napad, bit će prekasno. Nećete se stići ni okrenuti, a oni će s vama već učiniti što god požele.

Ne budite naivni. Prepoznajte psihopate u svojoj okolini i izbjegnite da vas iskorištavaju!

Godina izdanja 2019