Ovisnosti suvremenog doba - Strast i muka

  • 19,78€ 149,00kn

Ovisnosti suvremenog doba - Strast i muka - Koje ovisnosti donosi suvremeni život ? Jesu li konzumiranje droga i alkohola jedine ovisnosti suvremenog doba? Smatraju li se nekontrolirano kupovanje, žudnja za hranom i igre na sreću također ovisnostima? Au

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 19,78€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Zora Zuckerman Itković , Duška Petranović

Nakladnik:  ŠKOLSKA KNJIGA


Koje ovisnosti donosi suvremeni život ? Jesu li konzumiranje droga i alkohola jedine ovisnosti suvremenog doba? Smatraju li se nekontrolirano kupovanje, žudnja za hranom i igre na sreću također ovisnostima?
Autorice na originalan način, koristeći se istraživanjima iz pedagogije, psihologije i medicine te primjerima iz književnosti, obrađuju nove ovisnosti, kojih je sve više u životu suvremenog čovjeka. To su ovisnosti bez droga, primjerice ovisnosti sexom, cyber ovisnost, igre na sreću, nekontrolirano kupovanje, žudnja za hranom, opsjednutost športom, radoholičarstvo.
One postaju modernim bolestima koje treba prevenirati.

Knjiga je namijenjena svim koji žele pobliže upoznati suvremene ovisnosti, te studentima nastavničklih fakulteta, pedagozima, psiholozima, defektolozima, socijalnim radnicima.
Godina izdanja 2010
Broj stranica 260
Uvez Meki