Psihološko procjenjivanje na radnome mjestu - Vodič za menadžere

  • 23,76€ 179,00kn

Psihološko procjenjivanje na radnome mjestu - Vodič za menadžere - Pisana vrlo pristupačnim i konkretnim stilom, knjiga Psihološko procjenjivanje na radnome mjestu nezamjenjiv je vodič za poslovne menadžere i profesionalce pri biranju vrhunskoga radnog ka

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 23,76€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Mark Cook , Barry Cripps

Nakladnik:  ŠKOLSKA KNJIGA


Pisana vrlo pristupačnim i konkretnim stilom, knjiga Psihološko procjenjivanje na radnome mjestu nezamjenjiv je vodič za poslovne menadžere i profesionalce pri biranju vrhunskoga radnog kadra. Za svakodnevnu je uporabu pri selekciji, unaprjeđivanju i procjenjivanju zaposlenika u radnim organizacijama. Svako poglavlje obuhvaća specifičnu metodu procjene i pruža provedive primjere, studije slučaja te ideje za izbor testiranja.
U ovome ćete vodiču naći temeljiti kritički osvrt na metode procjene poput: -životopisa i biografskih upitnika - testova ličnosti - procjena i analiza kompetencija - informiranja putem preporuka i ocjena - testova Centra za procjenu i razvoj osobnih potencijala - intervjua - strukturiranog intervjua - savjetovanja na radnome mjestu - procjene radnog učinka.Pouzdana i praktična, knjiga nudi brza rješenja menadžerima i svima koji shvaćaju nužnost pri kvalitetnoj selekciji zaposlenika. Autori Mark Cook i Barry Cripps cijenjeni su specijalisti psihologije rada, s bogatim iskustvom i praksom u psihološkom procjenjivanju na radnome mjestu, upućeni u sva najnovija istraživanja i spoznaje s toga područja. Bez konkurencije su najveći stručnjaci.
Godina izdanja 2009
Broj stranica 396
Uvez Meki