Riješite drsko ponašanje

  • 10,49€ 79,00kn

4 koraka da okončate bezobrazno, osorno, bezobzirno ponašanje kod svoje djeceRiješite drsko ponašanje - Pa što? I sva druga djeca to rade! Malo koji problem u ponašanju toliko iskušava i frustrira roditelje, odgojitelje i učitelje koliko to čini verbalna

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 10,49€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Audrey Ricker , Carolyn Crowder

Nakladnik:  OSTVARENJE


"Pa što? I sva druga djeca to rade!"

Malo koji problem u ponašanju toliko iskušava i frustrira roditelje, odgojitelje i učitelje koliko to čini verbalna grubost djece bilo kojeg uzrasta. Potaknuta dosjetljivim klincima na televiziji i filmovima, drskost je postala isuviše uobičajenom među današnjom mladeži. Ali nema ničeg dražesnog u takvom ponašanju. Dobacivanja poput: "Ma... dobro", "Jako važno" i "Probaj me natjerati", čak od trogodišnjaka, ometaju produktivnu komunikaciju između roditelja i djece, a također mogu biti pogubna za djetetov društveni i intelektualni razvoj.
Dvije stručnjakinje u ovom području daju jednostavan i podroban program od četiri koraka za rješavanje drskog ponašanja i vraćanje ravnoteže u odnose između roditelja i djece sve od vrtićkog uzrasta pa do fakulteta. Naučit ćete kako prepoznati drsko ponašanje, kako odabrati i provesti odgovor koji će imati smisla i vama i drskom djetetu te kada se isključiti iz prepirke i krenuti dalje. S obiljem uputa i ohrabrenja, kao i savjeta kako bilježiti ono što djeluje i ono što ne djeluje ova knjiga smjesta može u praksu prije nego što čujete još jedno "svašta".

Dr. sc. Audrey Ricker je majka i učiteljica koja je radila s djecom svih uzrasta uključujući srednjoškolce i studente. Dr. sc. Carolyn Crowder ima privatnu psihološku praksu i savjetuje roditelje i djecu u vezi problema s ponašanjem, uključujući drsko ponašanje. Obje žive u Tucsonu u Arizoni.

Godina izdanja 2019