Učitelj – od pripravnika do savjetnika

  • 22,43€ 169,00kn

Učitelj – od pripravnika do savjetnika - Priručnik Učitelj – od pripravnika do savjetnika namijenjen je kako učiteljima pripravnicima koji tek trebaju položiti stručni ispit tako i učiteljima koji žele napredovati u profesionalnom razvoju.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 22,43€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Igor Rukljač , Ivana Jurjević Jovanović , Branka Smolković Cerovski , Sanja Urek

Nakladnik:  ŠKOLSKA KNJIGA


Priručnik Učitelj – od pripravnika do savjetnika namijenjen je kako učiteljima pripravnicima koji tek trebaju položiti stručni ispit tako i učiteljima koji žele napredovati u profesionalnom razvoju. U njemu će učitelji svih generacija pronaći korisne i uporabljive informacije o tome kako biti kvalitetan razrednik, učinkovito voditi cjelokupnu pedagošku dokumentaciju i evidenciju, osobito e-Dnevnik, uspješno surađivati s lokalnom zajednicom te organizirati izvannastavne aktivnosti, izvanučioničku nastavu i nastavu u školi u bolnici, te kreativno primjenjivati sadržaje zdravstvenog odgoja te građanskog odgoja i obrazovanja. Učiteljima pripravnicima priručnik donosi sadržaje koji su im potrebni za polaganje stručnog ispita, dok će iskusni učitelji saznati koji su koraci u postupku napredovanja u zvanje. Autori su ovim priručnikom, na temelju svojega bogatog iskustva u savjetodavnom radu, ponudili praktične savjete koje učitelji mogu primijeniti u svakidašnjem radu.
Priručnik će kao vrijedan izvor informacija korisno poslužiti učiteljima razredne nastave, učiteljima predmetne nastave, te stručnim suradnicima i ravnateljima.
Godina izdanja 2017
Broj stranica 148
Uvez Meki