Velika knjiga emocija

  • 17,12€ 129,00kn

Velika knjiga emocija - Učimo i rastimo uz 30 zabavnih priča o emocijamaU razvoju djece emocije imaju važno mjesto koje ne smijemo zanemariti.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 17,12€

Dostupnost: Dostupno

Autor: María Menéndez-Ponte

Nakladnik:  PLANETOPIJA


Učimo i rastimo uz 30 zabavnih priča o emocijama

U razvoju djece emocije imaju važno mjesto koje ne smijemo zanemariti. Da bismo mogli potaknuti razvoj i razumijevanje njihovog emocionalnog svijeta, ključno je prepoznati i znati izraziti emocije, kako za nas, tako i za djecu. Katkad mi odrasli razumijemo što djeca osjećaju, ali ne znamo kako im to objasniti ili im pomoći da sami sebe bolje razumiju, iako je to važan korak za sazrijevanje i sretno odrastanje.
Trideset toplih i zabavnih priča u ovoj knjizi pomoći će djeci da prepoznaju i nose se sa raznim emocijama i situacijama. Simpatični junaci i junakinje u veselim pustolovinama, od kojih neke mogu biti stvarne, a neke se odvijaju samo u mašti, približit će djeci emocije na topao i zabavan način. Sve su priče popraćene i korisnim savjetima za roditelje o tome kako s djecom razgovarati i kako ih usmjeravati u otkrivanju emocija, a pripremili su ih stručnjaci španjolskog centra La Nau Espacial, specijaliziranog za obrazovanje djece i obitelji o emocijama.

Godina izdanja 2020