Elementarno kršćanstvo

  • 17,00€ 128,09kn

Elementarno kršćanstvo - Najpopularniji i najomiljeniji uvod u kršćansku vjeru ikada napisan svakako je knjiga Mere Christianity, koju sada imate priliku čitati u Verbumovu hrvatskome izdanju naslovljenu Kršćanstvo nije iluzija.Elementarno kršćanstvo - 3.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 17,00€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Clive Staples Lewis

Nakladnik:  VERBUM


3. izmijenjeno izdanje

Najpopularniji i najomiljeniji uvod u kršćansku vjeru ikada napisan svakako je knjiga Mere Christianity, koju ste do sada imali priliku čitati u Verbumovu hrvatskome izdanju naslovljenu Kršćanstvo nije iluzija, a sada i u novu ruhu pod naslovom Elementarno kršćanstvo. Ovo djelo, koje već desetljećima ne silazi s top ljestvica čitanosti i koje je do sada prodano u milijunima primjeraka diljem svijeta, najpoznatiji je uradak obraćenika C. S. Lewisa, jednoga od vodećih kršćanskih pisaca i mislilaca našega doba, koji je našoj publici poznat po knjigama Pisma starijega đavla mlađem i Kronike iz Narnije.

U ovoj briljantnoj knjizi Lewis jednostavno "objašnjava i brani vjerovanje koje je zajedničko gotovo svim kršćanima svih vremena". Nadilazeći tako granice koje dijele razne kršćanske denominacije, C. S. Lewis nalazi zajednički temelj na kojemu svi koji imaju kršćansku vjeru mogu zajedno stajati, dokazujući da "u središtu svake zajednice postoji nešto ili Netko tko unatoč svim razlikama u vjerovanju i temperamentu, unatoč sjećanju na uzajamne progone, govori istim glasom". Stoga je ovo knjiga o onome što je bitno i zajedničko svim kršćanima.


Kršćanska knjiga stoljeća!
Christianity Today

Prava mjera intelektualnoga i praktičnoga, bez sterilnosti i teologiziranja... Knjiga iz koje zrači mudrost!
Catholic.com

Godina izdanja 2022
Broj stranica 216
Uvez Tvrdi