Pape – odgovori na sva pitanja

  • 33,05€ 249,00kn

Pape – odgovori na sva pitanja - Doznajte sve o uzbudljivim životima svih poglavara Katoličke crkve uz knjigu Pape – odgovori na sva pitanja.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 33,05€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Rupert Matthews

Nakladnik:  MOZAIK KNJIGA


Doznajte sve o uzbudljivim životima svih poglavara Katoličke crkve uz knjigu Pape – odgovori na sva pitanja.

Ovo izdanje, jedinstveno na hrvatskom tržištu, na jednome mjestu sažima čak dvije tisuće godina papinstva, a ujedno nam priča i uzbudljivu, i nerijetku burnu, priču o povijesti Katoličke crkve i njezinih poglavara. Uz nju ćete se prisjetiti mnogih već poznatih činjenica te otkriti mnogo toga što još niste znali. U tome će vam pomoći i zanimljive priče iz života 266 papa, uključujući Ivana Pavla II. i papu Franju, koji su ostavili neizbrisiv trag u ljudskoj povijesti, ali i danas pozitivno utječu na milijune ljudi diljem svijeta.

Čitajte kako je papa Julije II. povjerio Michelangelu oslikavanje Sikstinske kapele, saznajte što su protupape, tko je bila papisa Ivana te kako su Ivan Pavao II. i papa Franjo odabrani iako nisu bili najizgledniji kandidati za novog papu. Očekuje vas zanimljiv prikaz života papa, njihovih osebujnih ličnosti te njihova pobožnog, a kod nekih papa i šokantno razvratnog života. Knjiga Pape – odgovori na sva pitanja je uzbudljiva knjiga o životima, vjeri, pobožnosti i intrigama “Božjih namjesnika na zemlji”.

Broj stranica 320
Uvez Tvrdi