Alex Cross

  • 17,12€ 129,00kn

Alex Cross - Najuspješniji pisac današnjice James Patterson dolazi na pozornicu s dosad najnapetijim trilerom o Alexu Crossu.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 17,12€

Dostupnost: Dostupno

Autor: James Patterson

Nakladnik:  LUMEN


Najuspješniji pisac današnjice James Patterson dolazi na pozornicu s dosad najnapetijim trilerom o Alexu Crossu.
Od svih psihopata s kojima se Alex Cross do sada suočio – jedan ih po svemu nadmašuje. Alex ga poznaje kao ubojicu svoje žene.
Alex Cross bio je zvijezda u usponu u washingtonskoj policiji kada mu je nepoznati napadač pred očima ustrijelio suprugu Mariju. Želju za osvetom bio je prisiljen zatomiti kako bi se suočio s golemim izazovom – kako biti samohrani otac.
NAJSTRAŠNIJI CROSS IKADA.
Godinama poslije Alex se odlučuje na vrlo smion životni potez. Napušta FBI i ponovno otvara praksu kao psiholog. Njegov život s Nanom, Damonom, Jannie i malenim Alexom konačno dobiva obrise reda. Čak mu se pruža i prilika za novu ljubav.
Ali tada ga njegov bivši partner John Sampson zamoli za uslugu. Riječ je o slučaju serijskog silovatelja u Georgetownu čiji surov modus operandi uključuje i prijetnje žrtvama užasavajućim fotografijama. Crossu i Sampsonu potrebna su svjedočanstva žrtava silovanja žele li zaustaviti toga predatora, ali žrtve odbijaju otkriti bilo što o svojem napadaču.
NAJOSJEĆAJNIJI CROSS IKADA.
Kada tijekom rada na tom slučaju otkrije poveznicu s Marijinom smrću, Crossu se pruži prilika danakon mnogo godina uhvati ženina ubojicu. Je li to napokon prilika za pravdu? Ili kulminacija njegove vlastite opsesije?
Iz pera pisca kojega nazivaju „majstorom žanra” dolazi nam Cross, triler napeto brzog ritma koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Godina izdanja 2012
Broj stranica 384
Uvez Tvrdi