Čudesni nož - II. dio serijala Njegova mračna građa

  • 18,45€ 139,00kn

Čudesni nož - II. dio serijala Njegova mračna građa - Lyra i njezin damon Pantalaimon oprostili su se od svijeta u kojem su rođeni, prešli nebeski most i našli se u nepoznatome svijetu.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 18,45€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Philip Pullman

Nakladnik:  LUMEN


Lyra i njezin damon Pantalaimon oprostili su se od svijeta u kojem su rođeni, prešli nebeski most i našli se u nepoznatome svijetu. Ništa ih ne može spriječiti u potrazi za ishodištima Praha – samoj bîti svemira, pa ni dječak Will, kojega susreću u pustoši novootkrivenoga grada Cittagazze, u svemiru koji je vrlo nalik na naš, no ipak drukčiji. Lyru, uz koju se veže znakovito proročanstvo, žele uništiti zle sile Magisterija i opaka gospođa Coulter, a Willa muči grizodušje i potraga za ocem, no ipak joj odluči pomoći. Lyra, njezin damon Pantalaimon i Will dokopaju se čudesnoga noža i ne sluteći kakva se moć krije u tome drevnom oružju, koje može rezati baš sve, pa i prostore između svjetova...

Čudesnome nožu Pullmanovo je umijeće došlo do punoga izražaja. Roman osvaja zanimljivim i neobičnim zapletima, a u maštovitosti stvaranja tajnovitih svjetova i fantastičnih likova Pullmanu nema premca.
Godina izdanja 2018
Broj stranica 256
Uvez Tvrdi