Dosta fin i prilično ispravan ukoričeni scenarij za seriju Dobri predznaci

  • 19,99€ 150,61kn

Dosta fin i prilično ispravan ukoričeni scenarij za seriju Dobri predznaci - Dobrodošli iza kulisa serije Dobri predznaci.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 19,99€

Dostupnost: Dostupno

Autor: Terry Pratchett , Neil Gaiman

Nakladnik:  HANGAR 7


Dobrodošli iza kulisa serije Dobri predznaci.
Pred vama je Dosta fin i prilično ispravan ukoričeni scenarij za seriju Dobri preznaci Neila Gaimana koji sadrži puno toga novog i nikad viđenog (jer je različito od sadržaja romana) te neprežaljene izbačene scene.
Terry Pratchett je u ljeto 2014., nedugo prije svoje smrti, tražio Neila Gaiman da napravi televizijsku seriju prema omiljenom romanu o kraju svijeta kojeg su njih dvojica zajedno napisali.
I tako je Neil počeo pisati. I nastavio pisati sve dok nije imao šest epizoda u kojima je anđela Aziraphalea i demona Crowleyja (jedinih koji stoje između nas i neizbježnog Armagedona) oživio za pokretne slike.
Unutar ovih korica nalazi se scenarij kojega je Neil napisao, a koji će se pretočiti u jednu od najzanimljivijih televizijskih serija ikad snimljenih.
Uputite se iza kamera, uronite u tekst koji razotkriva tajne serije, još uvijek sadrži stvari koje nedostaju te povremeno traži nemoguće. Zakoračite iza pozornice i prepustite se magiji. Tko zna, možda spoznate ponešto iz scena koje su izbačene, kao i iz onih koje su završile na malim ekranima.
Godina izdanja 2023
Broj stranica 448
Uvez Tvrdi